Trainingsweekend en Lemelerbergloop

Het eerste weekend van november waren we met de duathlonselectie op trainingsweekend. Met onze ATB’s hebben we de bossen rondom ‘de Wolfskuil’ in Ommen onveilig gemaakt.

Marieke Lemelerbergloop 1Zaterdagmiddag stond de Lemelerbergloop als trainingswedstrijd op het programma. De selectie eiste hier een flink aantal podiumplaatsen op. Jorik, Juul, Joyce en Marina stonden op de hoogste treden bij de korte cross van 5,3km. Op de lange cross van 10,8km vulden Lesley, Marieke en May het complete podium, ikzelf stond er als 4e net naast. Bij de mannen 40+ stond Armand als nummer 3 op het podium.

Zondag werd er lang gefietst en als uitsmijter kregen we nog een portie teambuilding voor de kiezen. Daarvan maakte het onderdeel speleologie diepe indruk. Bij sportherberg ‘De Wilgenweard’ ligt een ondergronds gangenstelsel van 100m lang met buizen van 70cm tot 110cm doorsnee. Daar moesten we met z’n allen zo snel mogelijk doorheen. In het donker. We hebben niet gegild, maar wel onze grenzen flink verlegd…

Uitslag Lemelerbergloop
1 Lesley Smit 44:36
2 Marieke van der Vegt 45:36
3 May Kerstens 46:02
4 Lizette van der Vegt 46:09